Terug naar overzicht

19.08.2024

Dual Cleanse: Dubbele reiniging, dubbele verzorging

De Dual Cleanse revolutioneert je reinigingsritueel: de schuimende make-up en oliereiniger heeft een dubbele reinigende werking, en transformeert bij aanraking met water in een schuim dat de overige onzuiverheden wegneemt.

Germaine de Capuccini heeft zich laten inspireren door het Aziatische dubbele reinigingsritueel voor de ontwikkeling van Dual Cleanse, een innovatieve gelaatsreiniger met een luxueuze en evoluerende textuur en een delicate geur, voor sensationeel comfort.

Dual Cleanse combineert de eigenschappen van de twee stappen van dit ritueel in één enkel product, en is dankzij zijn effectieve cocktail van ingrediënten in staat om alle soorten resten, zowel olieachtige als waterige, op het huidoppervlak “te vangen” en zorgt zo voor een efficiënte verwijdering van make-up, onzuiverheden en resten van vervuiling en een diepe reiniging van de huid met bescherming van de huidbarrière.

INGREDIËNTEN: Op basis van goudsbloem-, zonnebloempit- en sojaboonolie, samen met orleaanboomextract. Het product heeft bovendien een globale anti-agingwerking dankzij het exclusieve actieve ingrediënt van de lijn, Epigenol, dat de huid heerlijk zacht en stralend maakt en de mechanismen die de jeugdigheid van de huid reguleren activeert.

GEBRUIK: Breng een paar druppels product aan op de droge handen en verdeel over het gelaat. Verwijder de oogmake-up. Houd de ogen altijd dicht en wrijf zachtjes van boven naar beneden. Maak de huid nat met water en masseer tot het product verandert in delicaat schuim. Spoel af met water.

Germaine De Capuccini