Terug naar overzicht

18.09.2024

GOLD COLLAGEN® is sinds 2011 de enige klinisch bewezen formule die de natuurlijke collageenproductie in je lichaam stimuleert.

Sinds 2011 transformeert GOLD COLLAGEN® met passie het welzijn van binnenuit met onze marktleidende vloeibare collageensupplementen en schoonheidsproducten. Met meer dan 60 miljoen verkochte producten wereldwijd, zijn we een onafhankelijk, baanbrekend bedrijf dat gedreven wordt door een diepgeworteld doel – mensen helpen om langer beter te leven.

Bij GOLD COLLAGEN® zijn we op een missie om het leven van onze miljoenen trouwe klanten te verbeteren door u te helpen er op uw best uit te zien en u goed te voelen.

GOLD COLLAGEN® is sinds 2011 de enige klinisch bewezen formule die de natuurlijke collageenproductie in je lichaam stimuleert.
Elke fles, elke dosis, elke slok bevat Marine Collageen en heel veel Nutriënten. Een formule die is ontwikkeld op basis van meer dan 10 jaar wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met voedingsdeskundigen en academische instellingen. Gepatenteerd en klinisch bewezen totdat het de perfecte balans van essentiële vitaminen en mineralen bood om je gezondheid te herstellen.

 

Onze missie

– Mensen helpen om er langer beter uit te zien en zich beter te voelen.
– Een toewijding die zich ontvouwt door expertise en uitmuntendheid.
– Gedreven door innovatie en ondersteund door wetenschap.
– Om schoonheid en welzijn van binnenuit te bevorderen.

 

Ons verhaal

Ons verhaal gaat terug tot lang voordat collageen een begrip werd in de wereld van schoonheid en welzijn, want onze oprichter was de pionier op het gebied van drinkbaar collageen in Groot-Brittannië. In 2011, na twee jaar intensief testen, aanpassen en verbeteren van de formule en smaak, werd ons allereerste product, PURE GOLD COLLAGEN®, gelanceerd in Groot-Brittannië. 13 jaar later zijn er vele andere producten bijgekomen en ons netwerk van deskundige medewerkers bestaat nu uit meer dan 50 deskundigen op het gebied van voeding, dermatologie, wetenschap, gewrichten en mobiliteit, specialisten op het gebied van klinische proeven en belangrijke opinieleiders.

Wij zijn de enige collageenproducten die worden ondersteund door 4 patenten en 13 klinische onderzoeken, na jaren van rigoureus onderzoek, testen en ontwikkeling. We hebben begeerde prijzen ontvangen van wetenschappelijke instanties en gerespecteerde organisaties in de media en schoonheidsindustrie voor onze uitmuntendheid. Geproduceerd in Japan met viscollageen uit Frankrijk.

 

Ons vloeibaar collageen is het eerste en enige op de markt
– Met 4 patenten
– Met 13 klinische onderzoeken
– Met studies gepubliceerd in 12 collegiaal getoetste artikelen
– 3 onderscheidingen voor erkenning van uitmuntendheid in wetenschap
-16 onderscheidingen voor erkenning van uitmuntendheid in het bedrijfsleven

 

TIJD IS GOUD, WIJSHEID EEUWIG

Geïnspireerd door zijn reis had Tony een visie om te innoveren, een formule te creëren en te ontwikkelen die bevallig ouder worden van binnenuit kon ondersteunen. En daarmee ook de effecten van veroudering kan verminderen.

Hij realiseerde zich dat iemands leeftijd wordt bepaald door 3 factoren:

– Huid (vol en gehydrateerd versus droog en rimpelig)
– Haar (dik, glanzend en volumineus versus dun, dof en broos)
– Lichaamsmobiliteit (soepele gewrichten versus pijnlijke, stijve gewrichten, sterke spieren versus zwakke, vermoeide spieren)

Hij ontdekte dat de rode draad die deze 3 factoren samenbindt collageen is. En dat de hoeveelheid collageen in ons lichaam afneemt naarmate we ouder worden. Zijn team ging aan de slag met het maken van een vloeibaar product met de beste formule van ingrediënten dat de regeneratie van collageen zou ondersteunen en, wat nog belangrijker is, gemakkelijk in te nemen is en heerlijk smaakt.

Gold Collagen Belgium - FBNL