Terug naar overzicht

19.08.2024

F-R-S-BIAB

BIAB | RIAB | SIAB | FIAB
Er zijn vele opties beschikbaar tegenwoordig. Laten we eens dieper ingaan op de verschillende soorten BIAB’s (Builder in a Bottle) en hun specifieke toepassingen.

Allereerst hebben we de RIAB (Rubberbase in a Bottle). Dit is een flexibele gel die ideaal is voor klanten met stevige nagels. Dankzij de flexibiliteit kan deze gel goed meebewegen met de natuurlijke nagel, wat zorgt voor een langdurig resultaat zonder scheuren of breuken.

De SIAB (Structure Gel in a Bottle) is ook een flexibele gel, maar biedt iets meer structuur en stevigheid vergeleken met de RIAB. Dit maakt het een goede keuze voor klanten die net iets meer ondersteuning nodig hebben, maar nog steeds profiteren van de flexibiliteit.

Nieuw in de winkel is de FIAB (Fibergel in a Bottle). Dit is een flexibele gel, maar met toevoeging van vezels en vitamines wat betekent dat deze steviger is dan de RIAB en SIAB. FIAB is ideaal voor klanten met erg flexibele nagels die extra stevigheid nodig hebben. De vezels in de gel zorgen voor extra kracht en duurzaamheid.

Tot slot hebben we de traditionele Fiber Gel in een pot. Dit is de hardste van de vier en biedt maximale stevigheid. Het is perfect voor klanten met zeer flexibele nagels die een solide, langdurige oplossing nodig hebben.

We hebben het allemaal in onze stand bij ons op de Estetika en staan voor u klaar met raad en daad.

Urban Nails